Bondage workshop Pod Ostravou

Akci pořádá Peyrac
11 srazů Hodnocení:

Popis akce

Přijďte popít čaje a popovídat si v tajuplných prostorách PodOstravou v čajovně Pandžáb, která se nachází za ocelovými dveřmi v bývalém krytu pod budovou kulturního domu Vítkovice (28. října 2556/124, 702 00 Moravská Ostrava - jsou tam dvě čajovny vedle sebe - musíte doleva do "sklepa").

Tentokrát budeme mít bondage workshop, který se bude týkat naprostých základů Shibari, probereme si typy bondáže, kdy se která používá, typy provazů a které se nejčastěji používají a jak provaz smotávat naučíme se hlavní prvky bezpečnosti, základní uzly a naučíme se i nějaké základní úvazy, které se používají nejčastěji.

Popovídáme si o čemkoliv, kdo bude chtít. Budeme rádi, když si doneste své zajímavé pomůcky a ukažte je ostatním. Pochlubte se svými zkušenostmi se zajímavými praktikami. Ukažte nám své oblečky. Převlečte se do nich. Pojďme se všichni uvolnit a bavit.

Pro začátečníky a nesmělé lidi - nikdo vás nebude do ničeho nutit. Můžete jen pasivně koukat a mlčet, pokud nebudete mít chuť se do čehokoliv zapojit. Můžete si povídat, můžete si sami hrát, můžete ostatním něco zajímavého ukázat. Či počkat, co se bude dít, a třeba se zapojit. Nicméně toto není swingers party a proto nečekejte sex, jak to možná znáte z pornofilmů.

Od 19:30 máme pro sebe rezervovaný velký sál a k tomu novou stylovou místnost s UV osvětlením. Samotná akce začne až po 20. hodině. Po uzavření veřejnosti pak od cca 21:30 pak máme k dispozici celou čajovnu jen pro sebe.

Vstupné je 200Kč na osobu a platí se při odchodu z akce u baru. Polovina ze vstupného je určena na zaplacení nákladů spojených s prostorami a obsluhou. Druhá polovina je určena na povinnou útratu a není vratná. V čajovně je možnost si koupit jídlo, nealkoholické pití či vodní dýmku. Tu je možné kouřit pouze mimo salónek s hlavním programem. Každý pár má možnost si donést 1 (slovy jednu) láhev vína na "uvolnění atmosféry" a vlastní sklenice či kelímky. Jiný alkohol v prostorách čajovny není povolen.

Pravidla akce:
1) Zákaz kouření v celém prostoru čajovny i na chodbě (kouří se venku)
2) Zákaz nelegálních drog
3) Zákaz pití tvrdého alkoholu (podmínka provozovatele prostorů)
4) Zákaz sahat na cizí věci bez dovolení majitele (včetně submisivů)
5) Zákaz focení bez svolení pořadatele akce

Každý účastník je povinen být předem řádně přihlášen buď zde na BDSMlife, anebo na Facebooku ve skupině Pistácie Severní Morava. Prosíme pouze na jednom místě kvůli rezervací místa.

Nedodržování pravidel, stejně jako nevhodné chování včetně příznaků opilosti, bude penalizováno okamžitým vyhoštěním z prostor, kde bude akce probíhat, bez možnosti vrácení vstupného.

Podmínky účasti

Každý účastník je povinen být předem řádně přihlášen. Na samotné akci je povinen dodržovat pravidla akce a držet se pokynů pořadatele a obsluhy čajovny.
Diag: O49